TEKNISK RÅDGIVNING

Skånefabrikens expertis: Vi vågar tänka utanför boxen och erbjuda de bästa lösningarna för er

Skånefabriken får regelbundet frågor kring tekniska lösningar för inbrottsskydd, brandskydd och säkerhet. Vi vågar tänka utanför boxen och erbjuder inte bara säkerhetsprodukter utan även konsultation, teknisk rådgivning och framförallt lösningar till våra kunder. De förfrågningar vi får på säkerhetslösningar, i alla dess former, ser vi som utmaningar där vi kan bidra med nya synsätt, teknisk utveckling och speciallösningar inom vårt branschområde. Oavsett om du är arkitekt, brandkonsult, byggherre eller beställare, kan vi ge råd och lösningar som passar för just ditt projekt.

Produktval och tekniska lösningar

Skånefabriken hjälper gärna till med val av anpassade produkter och tekniska lösningar. När det är dags för ditt projekt kan du enkelt diskutera produktval med oss, vi funderar tillsammans på de rätta lösningarna och så ser vi till att inbrottsskyddet eller brandskyddet blir som du tänkt dig.

Måttagning

Det är viktigt att alla mått stämmer för att få rätt produkt och inte minst rätt pris. Därför kan vi även hjälpa till med den initiala måttagningen.

Trygghetsgaranti

Från måttagning över offertförfrågan till order håller vi en löpande kontakt med dig och ditt projekt. Allt för att erbjuda den bästa tänkbara servicen, snabba leveranser, bra priser, produkter av hög kvalité och skickliga montörer.
Kort sagt handlar det om att genom ett personligt engagemang rekommendera, säkerställa och leverera produkter som uppfyller de förväntningar som du har på hög kvalitet, säkerhetskrav och funktionalitet samtidigt som vi försöker ge möjlighet till kreativa lösningar som kan göra ditt skalskydd speciellt.

Tveka inte att kontakta oss för bästa säkerhetslösning i ditt projekt