AVSTÄNGNINGAR

Flexibla och anpassningsbara avgränsningar för alla behov

Vår breda produktlinje omfattar olika innovativa lösningar som är utformade för att säkerställa effektiv avgränsning och skydd där standardiserade jalusier eller traditionella portar inte kan användas eller inte uppfyller skyddskraven.För områden och ytor där skyddskraven är lägre eller där enklare avgränsning är tillräcklig, erbjuder vi våra högkvalitativa skyddsjalusier. Dessa jalusier är idealiska när det inte finns krav på specifika skyddsklasser eller motståndsnivåer men där det ändå behövs avstängning och insynsskydd.

För större eller udda utrymmen där traditionella portlösningar inte är praktiska eller tillräckliga, har vi vikväggar som erbjuder flexibilitet och anpassningsbarhet. Våra vikväggar är designade för att skapa tydliga avdelningar och kan anpassas efter olika behov och krav, vilket gör dem till en mångsidig lösning för olika typer av miljöer.För situationer där det varken finns tak eller väggar att fästa i, tillhandahåller vi mobila saxgaller. Dessa galler är enkla att installera och erbjuder ett säkert och effektivt sätt att stänga av områden eller ytor utan att kräva fasta fästen i omgivningen.

Oavsett vilken typ av avgränsning eller skydd ni behöver, har vi på Skånefabriken rätt lösning för ert specifika ändamål. Kontakta oss för att utforska vårt omfattande utbud och hitta den perfekta lösningen för att säkerställa effektiv avgränsning och skydd i era lokaler eller utrymmen.