Jobba hos oss

Jobba hos oss

Jobba hos oss

 

Välkommen till Skånefabriken!

På Skånefabriken har vi som gemensamt att vi drivs av utmaningar i alla dess former och vill vara delaktiga och bidra med nytänkande och lösningar inom vårt område.  Vi erbjuder inte bara säkerhetsprodukter - utan även rådgivning, konsultation och lösningar till våra kunder.

Detta gör vi med kompetens, engagemang, kreativitet och ett modernt synsätt. 

Våra anställda har ett mycket högt värde för oss. Det är högt i tak för nya idéer och utvecklingsmöjligheterna för våra anställda är stora. För oss är det viktigt att din personlighet stämmer överens med företagets värderingar, att du har "hunger" och ett starkt driv. Du behöver också en portion ödmjukhet och se samarbete som nyckeln till framgång. 

Vill du vara en del av teamet på Skånefabriken?

Din ansökan skickar du till info@skanefabriken.se. Har du frågor går det bra att ringa 040-607 22 90.

Sista ansökningsdagen 15/4-2020.

 


Teknisk säljare sökes

Som teknisk säljare blir din uppgift att ansvara för försäljningen till Skånefabrikens kunder över hela Sverige. Kunderna är framförallt de stora byggbolagen, men även FM-bolag- och fastighetsägare-, organisationer inom den offentliga sektorn- samt små och medelstora byggbolag. Vi söker dig som har relevant branschkännedom, produktkunskap och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Ett utmanande arbete med bra utvecklingsmöjligheter. 

Som teknisk säljare kommer du att ha starka varumärken i ryggen. Varumärken som är välkända internationellt såväl som nationellt. 

För att lyckas i tjänsten
Måste du ha ett strukturerat arbetssätt, att på ett naturligt sätt inge förtroende och med din goda tekniska kompetens kunna föreslå dem bästa lösningarna. Du har en förmåga att hålla flera bollar i luften samtidigt, besitter goda ledaregenskaper, är självgående och initiativtagande. Du har en förmåga att driva försäljningen från start till mål, där kundens behov självklart skall vara i fokus.

Som person tror vi att du är
Driven och resultatorienterad. Envis och långsiktig i dina affärsrelationer och projektorienterad. Intresserad och nyfiken på nya affärsmöjligheter. Tekniskt intresserad och van vid försäljning till kunder som till exempel fastighetsförvaltare, inköpare, platschefer och liknande.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant branschkännedom, produktkunskap och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Goda tekniska kunskaper står högt på listan. Det är av stor vikt att du har en god förmåga att formulera dig skriftligt och muntligt. Du är minst gymnasieutbildad med inriktning bygg, el eller motsvarande. Det är meriterande om du har högskoleutbildning. Det viktiga är att du har förståelse för vårt verksamhetsområde.
Flytande i svenska och engelska i tal och skrift. Gärna kunnig i Microsoft Dynamics. Körkort är ett krav samt kunskap i Office-paketet.

Vi erbjuder
Dina huvudsakliga ansvarsområden - Inne & Utesäljare för bearbetning av kunder i Sverige. Tjänsten innebär att långsiktigt ansvara för att vårda och utveckla befintliga kunder, samt att hitta våra nya nyckelkunder. Du driver självständigt säljprocessen och arbetar nära verksamhetsansvarig. Till ditt stöd finns ett engagerat support-team. Tjänsten kan också innebära en del resande och du jobbar utifrån vårt kontor i Vellinge. Du rapporterar direkt till verksamhetsansvarig och driver självständigt försäljningsprocessen.

Din ansökan skickar du till
Välkommen att höra av dig till Camilla Arkenstedt på 0706-45 12 66 eller maila camilla@skanefabriken.se