Nya Triangeln i Malmö | Nyheter - AB Skånefabriken

Nyheter

Nya Triangeln i Malmö

Skånefabriken är leverantör av inbrottsskydd till Nya Triangeln i Malmö. 
35 meter vikvägg till Öresundsregionens hetaste shoppingdestination - Triangeln - är en av våra produkter som vi kommer att tillverka, leverera och montera. Men det är inte allt - 62 rullgaller från Skånefabriken kommer att skydda butikerna på Nya Triangeln. Vi ser med spänning fram emot projektet och många glada möten med NCC som är utvecklingsansvariga i projekt Triangeln. 

Triangeln ska med sin nya handelsdel, integrerat med den befintliga delen, bli en fräsch, het och pulserande plats i hjärtat av Malmö. Och med sin närhet till Citytunneln blir detta en knytpunkt i Malmös innerstad.

Vår erfarenhet av stora byggprojekt har gjort att vi lyckats öka på vår spetskompetens inom just inbrottsskydd. Men även när det behövs stabil projektledning för kostsamma uppdrag och där tidsplaner ska hållas till varje pris. Som leverantör av mekaniska inbrottsskydd kan vi erbjuda lösningar som är till det bästa för projektet. Med allt från kostnadseffektiva transporter till säkraste skyddet, men även nya lösningar där man tidigare trodde utrymmet inte kunde skyddas. 

Nya bostäder byggs, företag etableras och spännande arkitektur tar form - speciellt i Malmöregionen. Vill man besöka häftiga platser är Malmö ett måste i 2012!

Illustration: Nya Triangeln

 

Nya Triangeln i Malmö