Branddörrar | Nyheter - AB Skånefabriken

Nyheter

Branddörrar

Vi utökar vår produktportfölj och lanserar innovativa branddörrar!

Att kunna erbjuda produkter med hög kvalitet är vår ledstjärna. Därför känns det bra att kunna presentera unika branddörrar som både säkerställer brandskyddet och har en unik design, samtidigt som de ger ett vackert och estetiskt uttryck anpassat till den miljö den finns i.

I samarbete med SISAF kan vi erbjuda deras innovativa brand- och inbrottssäkra dörrar. SISAF har över 30 års erfarenhet inom branschen och designar, utvecklar och producerar branddörrar med unik design och säkerhetstänk. Produktionen sker i Portugal och alla dörrar tillverkas enligt gällande europeiska normer. 

Vi erbjuder två olika branddörrar; 

COMPLAN
Complan är en branddörr med en unik design. Branddörren har dolda gångjärn och det finns stora möjligheter att anpassa utseendet på branddörren till den befintliga inredningen i projektet. Complan tillverkas enligt gällande EN-standards och är certifierad enligt EN 1634-1. Branddörrarna finns i EI30 och EI60. Ljuddämpning upp till 47 dB. 

EIS
EIS är en branddörr som även fungerar som ett inbrottsskydd. EIS tillverkas enligt gällande EN-standards och är certifierad enligt EN 1634-1. Branddörrarna finns i EI60 och skyddsklass/motståndsklass RC1-RC4. Ljuddämpning upp till 45 dB. Luftgenomsläpplighet upp till klass 4. EIS är även rök- och gastät (Sa/Sm classification).

Läs mer om produkterna här, och kontakta oss gärna så berättar vi mer!

Branddörrar