Branddörrar

Branddörrar

Innovativa branddörrar med unik design

En dörr kan ha många syfte och ändamål. Men den viktigaste uppgiften för en dörr är ändå att skydda mot brand och dödliga brandgaser. Vi har som ett steg i att bli din totalleverantör inom avstängningar tagit in säkra, estetiska och inbrottssäkra branddörrar och vi kan guida dig till rätt branddörr oavsett dina behov. Ta kontakt med oss så tidigt som möjligt i nästa projekt.

I samarbete med SISAF kan vi erbjuda deras innovativa brand- och inbrottssäkra dörrar. SISAF har över 30 års erfarenhet inom branschen och designar, utvecklar och producerar branddörrar med unik design och säkerhetstänk. Produktionen sker i Portugal och alla dörrar tillverkas enligt gällande europeiska normer. 

För Auto-Cad, PDF:er och produktinformation - klicka på Kundportal och registrera dig för att få tillgång direkt.

> KONTAKTA OSS 

 

BRANDDÖRR COMPLAN
Complan är en branddörr med en unik design. Branddörren har dolda gångjärn och det finns stora möjligheter att anpassa utseendet på branddörren till den befintliga inredningen i projektet. Complan tillverkas enligt gällande EN-standards och är certifierad enligt EN 1634-1. Branddörrarna finns i EI30 och EI60. Ljuddämpning upp till 47 dB. 

Branddörrarna är tillverkade av stålplåt, 2 mm i tjocklek och 1,25 mm kant på bladet, med svetsat konstruktion och fyllning av värmeisolerande material.

Tillval: beläggning 15 mm på båda sidor med sten, glas, trä.

BRANDDÖRR EIS
EIS är en branddörr som även fungerar som ett inbrottsskydd. EIS tillverkas enligt gällande EN-standards och är certifierad enligt EN 1634-1. Branddörrarna finns i EI60 och skyddsklass/motståndsklass RC1-RC4. Ljuddämpning upp till 45 dB. Luftgenomsläpplighet upp till klass 4. EIS är även rök- och gastät (Sa/Sm classification).

FÖRKLARING - SA/SM
Brandgastätheten S visar på dörrens förmåga att reducera brandgas- och rökläckage från den sidan av dörren till den andra.
Kalla brandgaser: Sa
Varma brandgaser: Sm

 

 Dörrmodell Branddörr Complan Branddörr EIS
Certifierad enligt EN1634-1 EN1634-1
Brandklass EI30 / EI60 EI60
Skyddsklass/Motståndsklass - RC1-RC4
Ljuddämpning Upp till 47 dB Upp till 45 dB
Rök- och gastät Nej Ja
Luftgenomsläpplighet - Upp till klass 4

 

Branddörrar DWG 1
Branddörrar DWG 2