Bli Medlem

Bli Medlem

Logga in

Glömt ditt lösenord?

Bli Medlem

X

Behandling av personuppgifter
De personuppgifter som finns om dig kommer att hanteras i enlighet med Personuppgiftslagens krav.
AB Skånefabriken hanterar dina personuppgifter konfidentiellt.
När du lämnar dina personuppgifter till AB Skånefabriken ger du medgivande till att AB Skånefabriken registrerar och lagrar din information samt behandlar de angivna uppgifterna. Syftet med registreringen är att ge tillgång till AB Skånefabrikens dokumentation kring företagets produkter som Arkitekter och Brandkonsulter använder i sitt arbete. Vi kommer inte att lämna ut dina uppgifter till andra företag eller använda dem till oönskad reklam. Informationen kan komma att användas för verksamhetsutveckling genom marknadsundersökningar. Du har, en gång per år, rätt att få ut samtlig information som finns lagrad om dig hos AB Skånefabriken. Begäran skall vara skriftlig och skickas till AB Skånefabriken, Box 16, 235 21 Vellinge. Enligt personuppgiftslagen (1998:204) har du dessutom rätt att få eventuella felaktiga uppgifter om dig rättade.
Samtycke till behandling av personuppgifter
I och med att du anslutit dig till Skånefabrikens kundportal har du även samtyckt till de villkor vi har och för hur vi får behandla dina uppgifter enligt beskrivningen i föregående stycke. Du har när som helst rätt att avsluta ditt konto och därmed återkalla ditt samtycke.

För mer information om PUL – Läs här.

Bli Medlem

Välkommen till

Skånefabrikens Kundportal där vi gör det möjligt för dig att läsa och ladda ner det mesta om våra produkter direkt. Du får en bra överblick av vad vi kan erbjuda dig och du har tillgång till teknisk information såväl som produktnyheter.

Registrera dig idag och få tillgång direkt.